Skip to main content

Materiaal

MatCo

De vereniging heeft eigen duikmateriaal in zijn bezit. De Materiaal commissie - afgekort MatCo - zorg voor het onderhoud van het duikmateriaal en de uitleen daarvan.

Voor wie zijn de duikmaterialen

Voor de basisopleiding (Open Water) stellen wij alle benodigde materialen kosteloos beschikbaar mits deze in ons assortiment aanwezig zijn.

De cursisten krijgen fles, automaat en vest tot aan het behalen van het brevet mee naar huis. De overige materialen zoals masker, snorkel, vinnen, duikpak, handschoenen en lood worden op verzoek beschikbaar gesteld. Natuurlijk zijn hier wel wat regels aan verbonden (zie verhuur reglement).

Na het behalen van je brevet

Na het behalen van het eerste brevet wordt de cursist geacht zijn eigen duikuitrusting langzamerhand aan te schaffen. Omdat een complete duikuitrusting erg kostbaar kan zijn, kan de cursist ook de duikuitrusting tegen een geringe vergoeding huren (zie verhuurtarieven).

Hoe kom je aan je materialen voor een binnen/buitenduik

Om er zeker van te zijn dat je over de juiste duikuitrusting kan beschikken, is het belangrijk dat je de Matco uiterlijk op de woensdag voor het betreffende weekend laat weten wat je nodig hebt voor een binnen/buitenduik.

Contact MatCo

Stuur ons een mail of, als je ons telefoonnummer hebt, kan whattsappen/sms’en natuurlijk ook.