Skip to main content

Toegang tot duiklocatie Onderwater Natuurpark Zegersloot t/m april 2024 afgesloten

Door de aanleg van de fiets- en voetgangersbrug over het Aarkanaal zijn het parkeerterrein en de toegang naar de duiklocatie Onderwaterpark Zegerplas sinds half augustus al gesloten. De nieuwe brug verbindt straks de Alphense Burgemeester Bruins Slotsingel met de Nieuwkoopseweg en kruist deze daarbij de Westkanaalweg, het Aarkanaal en de N207/Oostkanaalweg. De officiële ingebruikname van deze nieuwe brug is eind april 2024 gepland. Tot die tijd zijn het parkeerterrein en de duiklocatie niet bereikbaar.

Lees verder

  • Laatste update op .

Opening Onderwater Park

Op zondag 2 september hebben we de officiële heropening van het onderwaternatuurpark Zegersloot gevierd. Na enkele maanden hard werken door de gemeente, aannemer De Rijk en duikers is dit stukje Zegerplas weer bruikbaar voor alle recreanten.

Lees verder

  • Laatste update op .

Dubbel D(uizend) duik

Bij Atlantis is het een traditie om een mooi rond getal in je logboek te vieren. Soms krijg je een chocolademelkdouche, soms moet je cola door je snorkel drinken. Maar als 2 leden samen hun 1000e duik houden, dan moet er wat bijzonders gebeuren: de Dubbel D(uizend) duik.

Lees verder

  • Laatste update op .

Duik ter ere van Jacques Cousteau

Op 11 juni, de geboortedag van Jacques Cousteau, hebben twee van onze leden een mooie duik georganiseerd om stil te staan bij het feit dat de Aqualung 75 jaar geleden is uitgevonden. Met een puzzeltocht onder water en verse Calypsoburgers na de duik was het weer prima geregeld, Gerton en Willem bedankt!
  • Laatste update op .